miércoles, 29 de agosto de 2012

LA SEGUNDA REESTRUCTURACIÓN INICIA MAÑANA EN MADRID SU RECORRIDO.


 
Demà dijous 30 d’agost els sindicats signants de l’últim Acord laboral a BMN hem estat convocats a una reunió a Madrid per tractar el desenvolupament de l’acord signat el passat 17 de maig. Una vegada s’ha aplicat la rebaixa salarial pactada, la Direcció hauria de posar sobre la taula la metodologia i criteris que pensa aplicar per iniciar les suspensions temporals de 3 i 6 mesos, excedències, així com els terminis per les baixes incentivades.
 
Si bé haurem d’esperar a les reunions a partir de la setmana que ve de les Comissions Delegades de Seguiment  als diferents territoris de BMN per conèixer amb detall els companys i companyes afectats i els terminis d’aplicació als diferents territoris segons la seva casuística, des de CCOO exigirem i vetllarem per que tot el procés sigui transparent i amb criteris objectius.
 
I tot això enmig d’una tempesta que afecta a l’Estat i sobretot al sector financer. Les auditories que en els pròxims dies han de publicar les necessitats de capital de les diferents entitats financeres ens ensenyaran quin recorregut té BMN. I només a partir de les exigències i les condicions que siguin interposades podrem esvair definitivament els dubtes sobre el nostre futur.
 
CCOO, i com no pot ser d’una altra manera, continuarà prioritzant que qualsevol procés que s’iniciï, es basi en el manteniment dels llocs de treball en les millors condicions laborals possibles.

Continuarem informant de la reunió.
 
Descarga el artículo completo.
Descarrega l'article complet.

No hay comentarios: